Papetarie si Accesorii

Indiferent de tipul evenimentului, nunta, botez, zi aniversara, onomastica sau orice alta petrecere, invitatiile, meniurile, place card-urile sunt nelipsite.

Invitatia este primul element care prevesteste evenimentul ce va urma. Aceasta trebuie aleasa in functie de personaliatea mirilor (in cazul invitatiilor de nunta), culorile preferate, dar si specificul si tema aleasa pentru petrecere. Pentru a asigura o linie uniforma dar si eleganta intregului eveniment, va recomandam ca toate elementele de papetarie sa fie realizate cu acceasi grafica si elemente decorative.

In cazul in care nu stiti ce sa alegeti din multitudinea de modele pe internet sau doriti un model unic, personalizat, ne puteti scrie si impreuna putem concepe designul invitatiilor dar si al meniurilor, place cardurilor sau numerelor de masa. Imprimarea invitatilor se poate face pe carton de 200 g/mp, mat, lucios sau sidefat.

Pentru ca micile detalii fac diferenta, am inclus in aceasta sectiune si diverse accesorii, menite sa dea un plus, intregului eveniment. La aceasta categorie am inclus cartile de oaspeti, foarte utile atunci cand doriti sa aveti ca amintire urarile si gandurile invitatilor transmise catre dumneavoastra in ziua cea mare.