Testimoniale

„O nunta de vis am avut. Cu ajutor creatoarei de vise „Aranjamente de Vis”, am avut un buchet delicat si frumos asa cum mi-am dorit. Lumanarile pline de delicatete si culoare mi-au tinut lumina in biserica in cel mai important moment din viata unui cuplu. Ii multumesc din suflet prietenei mele, Florea Irina, ce mi-a adus fericirea prin pasiune sa.❤❤❤❤❤”
Maria & Marian – 20 august 2016
„Înainte de toate, noi, Ana-Maria şi Relu vă mulţumim pentru implicarea voastră în proiectul cel mai important, până în acest moment, din viaţa noastră. Încrederea pe care v-am acordat-o încă de la început a fost cu mult peste aşteptări. Totul, începând cu invitaţiile de nuntă şi finalizând cu aranjamentele florale au fost PERFECTE. Vă mulţumim pentru ideile voastre şi pentru perfecţiunea de care aţi dat dovadă! Vă recomandăm cu cea mai mare plăcere la toată lumea care doreşte ceva UNIC şi abia aşteptăm să vorbim de următorul eveniment.”
Ana-Maria & Relu – 5 septembrie 2015
„Prima noastră colaborare a fost atunci când mi-ai realizat o lumânare de botez pentru prima mea finuţă, Anisia Bianca. Am vrut un model frumos, cu tematica „Buburuză”. Nu ştiu de ce te-am ales pe tine Irina, dar ştiu că am făcut o alegere inspirată. Am avut cea mai frumoasă lumânare-buburuză şi acest lucru mi-a fost confirmat de aprecierile venite din partea tuturor invitaţilor. Te-am ales cu încredere deplină şi pentru a-mi face cea de-a doua lumânare, de data asta pentru finuţul meu drag, Cezar Alexandru, aceasta cu tema Winnie the Pooh. Aşa cum era de aşteptat şi de această dată lumânarea a fost foarte frumoasă. Ai talent şi inspiraţie şi cu drag te-am recomandat şi te voi recomanda prietenilor şi cunoştinţelor. La cât mai multe aranjamente de vis, draga Irina! <3”
Cristina Stan – Lumânări botez model Gărgăriţă & Winnie the Pooh
„Multumesc pentru toata implicarea si interesul de care ai dat dovada la evenimentul special al vietii mele! Crede-ma ca buchetelul meu de mireasa a fost atractia tuturor, a fost fenomenal si absolut toata lumea s-a minunat de el. Iar eu am fost extreeem de fericita pentru ca a iesit asa cum am vrut eu sa am buchetul, desi….sincera sa fiu… a iesit mult mai frumos decat cum il vedeam eu. Acum stiu ca am facut alegerea cea mai buna in momentul in care ne-am intalnit sa semnam contractul. Iti multumesc inca o data Irina si voi recomanda cu incredere si altora „Aranjamente de Vis” !”
Elena & Marius – 19 septembrie 2015
„Noi, Mihaela si Ionut , ne-am bazat pe Aranjamente de Vis . Am inceput prin a o sacai pe saraca Irina cu intrebari despre aranjamente si despre noua provocare pe care urma sa o accepte (ne bucuram ca a zis Da!) Ne-am intalnit, am discutat si de acolo nu au mai fost decat cateva luni pana cand am vazut buchetele… Cele mai frumoase buchete de nunta pentru mireasa si nasa, pe care nu mi le-am putut imagina vreodata atat de superbe! Invitatii nostri si-au dat seama ca sunt din hartie abia atunci cand le-am spus si s-au uitat putin mai atenti la ele… Cu atata pasiune si rabdare lucreaza Irina. Un om bun, care este acolo fix cand ai nevoie si cu o minte in care incap o multime de idei frumoase! Am fost sceptica la inceput cand am cunoscut-o dar asta pt ca nici eu nu imi puteam imagina ce va iesi din mainile ei ! Tot ea, ne-a facut lumanarile de nunta, niste frumuseti din care vom avea mereu amintire data nuntii noastre. Au tinut florile pana peste o saptamana cand ne-au scos nasii la biserica, apoi nu stiu ce s-a intamplat cu ele.. Eu o recomand cu drag pe Irina si cu siguranta ea va fi cea care ma va bucura si la botez.. cand voi avea un bebe! E simplu, tu iti imaginezi si ea iti depaseste imaginatia si te lasa cu gura cascata ! „
Mihaela & Ionut – 28 mai 2016
„Iti multumesc, draga mea, pentru minunatele buchete si lumânări. Tin minte si acum emotia ce o aveam cand ne-am intalnit prima oara. Eram agitată si aveam o mie de intrebari si frici in cap. Stiam ca sunt mofturoasa si un pic de bridezilla si imi era teama ca nu imi vei intelege ideeile. Dar…cand te-am cunoscut, calmitatea ta m-a linistit, vorba ta caldă si plina de intelegere m-a cucerit. Din prima secunda mi-am dat seama ca nu mai am de ce sa ma tem, pentru ca stii exact cum vreau si ce vreau. Cu toate ca nu aveam nimic concret, ci doar idei, ai vazut acelasi lucru ca si mine. Si cu toate ca de obicei vreau sa fiu eu cea care are totul sub control, ti-am cedat tie controlul si te-am lasat sa-mi pui ideile in practica. Si ai facut-o al naibii de bine. Am apreciat tot timpul care mi-l dedicai, stand la telefon si alegând impreuna florile, timp ce il dedicai pentru evenimentul meu special, ca si cum era evenimentul tau! Mi-a placut respectul si iubirea ce le-o porti florilor!!! Si de aceea vei fi implicată în toate evenimentele din viata mea!!!! E prea putin si sunt prea putine cuvinte ca sa exprim toata recunostinta ce ti-o port! Iti multumesc inca o data pentru ca ai facut din acest eveniment unul înfloritor si parfumat cu iz de fericire si frezii!!!”
Oana & Alex – 5 septembrie 2015